Online event - 25 & 26 november 2020

‘Graag ontmoet ik u tijdens het online AM Remarketing Event op 25 & 26 november!’

Remco Nieuwenbroek
Hoofdredacteur Automobiel Management

AM Driving Business Remarketing Event gaat dit jaar digitaal!

De vijfde editie van het AM Remarketing Event krijgt eind november een andere opzet dan het vertrouwde live event. De organisatie heeft in nauw overleg met betrokkenen besloten om dit jaar vanwege onzekerheid rondom het coronavirus geen fysiek event te organiseren.

Maar dat betekent niet dat er een streep is gezet door het event! ​​​​​​Op woensdag 25 en donderdag 26 november krijgt u als alternatief namelijk een boeiend programma voorgeschoteld met belangrijke onderzoeksresultaten, de laatste ontwikkelingen en toekomstperspectieven.

Woensdag 25 november (11.00-13.00 uur) – ​​​​​De impact van Corona op de markt
Donderdag 26 november (11.00-13.00 uur) – Never Waste a Good Crisis, so change now!

En wie wordt de opvolger van de Volkswagen Polo als Occasion van het Jaar 2020? De jury zal de winnaar bekend maken tijdens de uitzending op 26 november.

ProgrammaRegistreer nu

                        

Vanuit de studio in Rotterdam gaan de redacteuren live in de studio in gesprek met bijzondere gasten, worden belangrijke resultaten gepresenteerd, komen de laatste ontwikkelingen uitgebreid aan bod, worden er handvatten voor de toekomst geboden en staan interessante panels en videoreportages op het programma.

Sprekers

Partners