Woensdag 23 november | Expo Greater Amsterdam

“Heeft u de oplossing voor bestelauto beheerders? Wordt dan ook exposant op de Bestelauto Expo 2022!”

Frank van Montfort

AM Bestelauto Expo
Welk model wordt de AM Bestelauto van het Jaar 2023?

Met de noodzaak om de uitstoot van voertuigen naar nul te brengen komt er heel wat af op fleetmanagers, wagenparkbeheerders, autofabrikanten en toeleveranciers. Wanneer en hoe stap je over naar elektrisch? Tijdens de AM Bestelauto Expo op 23 november in Expo Greater Amsterdam verzamelen we alle expertise op dit onderwerp en nog veel meer, met als doel jou goed voor te bereiden op alle maatregelen.

Partner wordenHoud mij op de hoogte

De volgende onderdelen staan centraal:

De AM Bestelauto Expo is dé jaarlijkse plek om je onderneming te profileren en innovaties en ontwikkelingen te presenteren aan beslissingsbevoegde bezoekers en beïnvloeders. Hier ontdek je daar meer over. De organisatie is in handen van vakblad Automobiel Management.

Word partner

Op de AM Bestelauto Expo brengen wij eindbeslissers in de gehele bedrijfswagenketen samen. Bovendien wordt het event gecommuniceerd via de off- en online mediakanalen van Automobiel Management en andere titels van uitgeverij ProMedia Group. Interesse in de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend meer informatie aan door onderstaande knop.

Vraag mogelijkheden aan

Doelgroep

Of je nu importeur van bestelwagens (tot 3.500 kg) bent of specialist in inrichting, leasing en telematica: alle bedrijven in de bestelautoketen zijn aanwezig op de AM Bestelauto Expo 2022. Hier leg je contact met een brede doelgroep van zzp’er tot mkb’er en van fleetowner tot wagenparkbeheerder. Uitgangspunt is dat bezoekers op één dag alle interessante partijen binnen de keten ontmoeten en weer volledig op de hoogte zijn gebracht van het laatste nieuws.

Bekijk deelnemers vorige editie