Woensdag 24 november | Expo Haarlemmermeer

“Wees goed voorbereid op de komst van zero emissiezones en kom naar het AM Bestelauto Expo Congres.”

Remco Nieuwenbroek
Hoofdredacteur Automobiel Management

AM Bestelauto Expo
Welk model wordt de AM Bestelauto van het Jaar 2022?

Met de noodzaak om de uitstoot van voertuigen naar nul te brengen komt er heel wat af op fleetmanagers, wagenparkbeheerders, autofabrikanten en toeleveranciers. Wanneer stap je over naar elektrisch? Hoe speel je in op de komst van zero emissie-zones? Tijdens de AM Bestelauto Expo op 24 november in Expo Haarlemmermeer verzamelen we alle expertise op deze onderwerpen, met als doel jou goed voor te bereiden op alle maatregelen.

Maatregelen voor een veilig bezoek
Natuurlijk zijn de nodige maatregelen genomen zodat uw bezoek aan de expo veilig is. Schrijf u in en bereid uw deelname voor, kijk hier voor meer informatie.

Download programma & plattegrondGratis inschrijven

De volgende onderdelen staan centraal:

De AM Bestelauto Expo is dé jaarlijkse plek om uw onderneming te profileren en innovaties en ontwikkelingen te presenteren aan beslissingsbevoegde bezoekers en beïnvloeders. De organisatie is in handen van vakblad Automobiel Management. Zustervakblad Nieuwsblad Transport en TaxiPro zijn de mediapartners.

Doelgroep

Of u nu importeur van bestelwagens (tot 3.500 kg) bent of specialist in inrichting, leasing en telematica: alle bedrijven in de bestelautoketen zijn aanwezig op de AM Bestelauto Expo 2021. Hier legt u contact met een brede doelgroep van zzp’er tot mkb’er en van fleetowner tot wagenparkbeheerder. Uitgangspunt is dat bezoekers op één dag alle interessante partijen binnen de keten ontmoeten en weer volledig op de hoogte zijn gebracht van het laatste nieuws.

Platinum partner

Gold partner

Silver partner

Bronze partner

Partner wordenRegistreren