23 juni 2022 | Green Village, Nieuwegein

AM Remarketing Event 2022

De remarketing- en occasion-sector staat voor grote uitdagingen nu de coronacrisis haar sporen nalaat. De vraag naar occasions is nog nooit zo groot geweest en de prijzen stijgen skyhigh. Hoe en met welke data bedienen we de stijgende vraag naar occasions? En is verduurzaming van het tweedehands wagenpark niet noodzakelijk? Deze en nog veel meer vragen kwamen ruimschoots aan bod op het AM Remarketing Event op 23 juni.

Houd mij op de hoogte Download het magazine 

Belangrijke thema’s

Voor wie?

Richtinggevende analyses

Zonder kennis van zaken geen goede zakelijke beslissingen. Automobiel Management brengt, op basis van gedegen analyses, de belangrijkste trends in beeld. Tijdens het AM Remarketing Event presenteerden we twee eigen in de sector unieke analyses: het AM Nationaal Occasion Onderzoek en de verkiezing van de Occasion van het Jaar. Zo kunt u de juiste keuze maken, zeker in deze uitdagende tijden.

Nationaal Occasion Onderzoek
Een vast onderdeel van het event is het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO). Het doel van dit onderzoek is het in beeld brengen van de occasionmarkt in Nederland met de daaraan gerelateerde import en export van gebruikte auto’s.
VWE en Automobiel Management presenteerden het onderzoek op het AM Remarketing Event, met actuele onderwerpen als:

  • Wat doen hybrides en EV’s?
  • Wat zijn de verschillen tussen merkdealers en universelen?
  • Welke modellen zijn hot en welke not?

Occasion van het Jaar
De handel in occasions is een essentieel onderdeel van de autobranche. Welk model volgt de Volkswagen Golf (7) op als occasion van het jaar? Een vakjury zal zich hierover buigen.

Dealers en importeurs kijken ieder jaar weer reikhalzend uit naar wie de winnaar wordt – want winnen krikt de verkoopcijfers op.
De feestelijke uitreiking en bekendmaking van de winnaar vindt natuurlijk ook dit jaar weer plaats tijdens het Remarketing Event. 

Word partner!

Wilt u zich met uw merk, organisatie of product profileren tijdens het AM Remarketing Event 2023? Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden

Waarom deelnemen?

Partners

Organisatie