7 april 2022 | Bunnik

Welkom bij het Fleet Event 2022

Er komt veel af op fleetmanagers: een auto van de zaak is inzet van de strijd om nieuw personeel, de roep van werknemers om meer flexibiliteit groeit en de noodzaak om te verduurzamen wordt sterker. Tegelijk groeit het aantal zakelijke autokilometers in vergelijking met voor corona, is de verwachting. Boven dit alles hangt de druk om te besparen op kosten, en dat is alleen maar belangrijker nu de brandstofkosten alsmaar stijgen. Wil je het zicht weer helder hebben? Door de bomen het bos weer zien? Kom dan naar het AM Fleet Event 2022 op 7 april in het Postillion Hotel Bunnik.

“Hoe ontwikkelt de leasesector zich? Kom naar het AM Fleet Event en bereid je voor als fleetmanager.”
Michael van Wijngaarden
Redacteur AM

SponsoringAanmelden

Doelgroep

Tijdens het Fleet Event hoort u specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement. Bezoekers zijn wagenparkbeheerders, fleet-, lease, mobiliteits- en hrprofessionals die met deze vakgebieden te maken hebben, en hun toeleveranciers en dienstverleners. Ook weer terug, van even weggeweest, is de Fleet Ladies-bijeenkomst op deze dag.

Sprekers

Word ook eventpartner

Partner worden van het AM Fleet Event heeft tal van voordelen. Kom in the picture bij een specifieke doelgroep. Tegelijk communiceren we je deelname in fysieke en digitale uitingen naar ruim 25.000 AM-abonnees. Meer weten?

Sponsor worden

Eventpartners