Vrijdag 24 januari 2020, Hart van Holland, Nijkerk

2de editie 24 januari 2020!

Het AM Driving Business Gala op 18 januari 2019 was de start van een mooie traditie.
Onder het motto ‘What’s you drive’ genoten bijna 300 genodigden uit de autobranche van een feestelijke avond met een heerlijk diner, interessante sprekers en een luisterrijke afsluiting door de speciaal voor de gelegenheid in het leven geroepen ‘AM Band’.

Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel is gegaan: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!

2de editie 24 januari 2020!
Het vervolg van deze mooie traditie zal plaatsvinden op vrijdag 24 januari 2020 bij Hart van Holland in Nijkerk. De avond zal terugkerende elementen bevatten, zoals inspirerende gasten, culinaire verrassingen en muzikale intermezzo’s maar ook
wordt u op aangename wijze verrast.

Wederom is gekozen voor het goede doel Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben.
Een veiling met bijzondere en ludieke kavels gaan zorgen voor een verdubbeling van het bedrag van 2019!

Wilt u deze spetterende avond niet missen en uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen?Koop een tafel

Proef de sfeer en bekijk de video van de eerste editie!