6 oktober 2021 | Kasteel De Vanenburg Putten

AM Driving Business Awards 2021

De AM Driving Business Awards belooft een waardevol event te worden met boeiende sprekers, vakinhoudelijke informatie en netwerkmogelijkheden met vakgenoten. Centraal staan de eerste inzichten van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2021 en de uitreiking van de Zakenauto van het Jaar 2022 en de Beste Nieuwkomer 2022.

Programma

Enkele ingrediënten uit het bomvolle programma: spraakmakende interviews, boeiende presentaties, aantrekkelijke reportages, spectaculaire award uitreikingen en waardevolle netwerkmomenten. Dit alles verzorgen we op woensdag 6 oktober 2021 in Kasteel De Vanenburg te Putten.

Voor wie?

Tijdens het event AM Driving Business Awards hoort u specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement. Bezoekers zijn wagenparkbeheerders, fleet-, lease, mobiliteits professionals, importeurs en dealerorgansaties.

Sponsoren 2021

Winnaars in 2020 Zakenauto van het Jaar, Beste Nieuwkomer en Bestelauto van het Jaar

Tesla Model 3 Zakenauto van het Jaar 2021: ‘Een overwinning voor elektrisch rijden’

Het grote aantal zakelijke registraties van de Tesla Model 3 schudt de Nederlandse automarkt wakker. Voor het eerst sinds het bestaan van de Driving Business Awards gaat de prijs naar een elektrische auto. Odiel Mennink, jurylid en eigenaar femmefrontaal.nl, praat met Kim Liebregts, Country Director Netherlands, over een bewogen jaar voor Tesla, de Model 3 én de gewonnen prijs.

Lees meer

Opel Combo Bestelauto van het Jaar 2021: ‘Opel wil vooral stabiliteit bieden’

Gezien een gepland offensief voor de bewerking van de kleinzakelijke markt, is de behaalde titel Bestelauto van het Jaar 2021 voor de Opel Combo een mooie opsteker voor importeur en dealers, aldus Lex Rutten, manager bedrijfswagens van Opel Nederland. De organisatie put haar onderscheidend vermogen uit het streven om voor klanten een stabiele factor te zijn.

Lees meer

Volkswagen Golf 8 verkozen tot Beste Nieuwkomer 2021

Na de Zakenauto van het Jaar-titel met de Polo vorig jaar scoort Volkswagen dit jaar opnieuw een hoofdprijs. De jury van de AM Driving Business Awards beoordeelt de Golf 8 als Beste Nieuwkomer. Volkswagen-directeur Rinke van Keimpema meldt op zijn kantoor bij importeur Pon: “Technisch en in het interieur is er heel veel veranderd. Echt een gave auto die zowel als zakenauto en als gezinsauto aantrekkelijk is.”

Lees meer