15 & 16 september 2020 - Online & live event

Top-10 genomineerden Zakenauto van het Jaar 2021 bekend

Dit jaar wordt een nieuw scoresysteem voor de Zakenauto van het Jaar-verkiezing doorgevoerd. Concreet betekent het onder andere dat er na de eerste stemronden een top-10 van genomineerden voor de prestigieuze prijs bekend is. Daarbij werd in de jurering extra – en vooral ook nog meer gedetailleerde – informatie uit de praktijk meegenomen.

Na een uitgebreide voorbereiding is met name de beoordelingsprocedure bij verkiezing van de Zakenauto van het Jaar verder verfijnd. Uit de voorselectie van bijna zeventig kandidaten (die al aan diverse praktijkcriteria moeten voldoen) hebben de juryleden in een eerste stemronde individueel een twintigtal auto’s geselecteerd. Daaruit is een geconsolideerde top-10 vastgesteld. Automodellen die zich in de praktijk minstens een jaar hebben bewezen. Lees meer

Top 10 (in alfabetische volgorde)

Award uitreiking 16 september

Vanwege de beperkende maatregelen kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met een klein aantal automotive professionals live vieren. Wilt u geselecteerd worden voor één van de 75 VIP plaatsen tijdens het live event op 16 september? Houd de website in de gaten want binnenkort kunt u zich aanmelden!

Mocht u niet geselecteerd zijn, dan ontvangt u uiteraard de link om de bekendmaking van de winnaars via livestream te volgen en hopen wij u volgend jaar weer te mogen ontvangen op een mooie locatie samen met al uw branchegenoten.