15 & 16 september 2020 - Online & live event

Graag zie ik u live of online tijdens de uitreiking van de awards!

Odiel Mennink, FemmeFrontaal
Dagvoorzitter

AM Driving Business Awards 2020 – Online & live event!

AM Driving Business Awards is al jaar en dag hét branchefeest voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers. Normaal gesproken een jaarlijks hoogtepunt voor de gehele automotive branche waar u elkaar in een ongedwongen sfeer kunt ontmoeten en kennis delen. Dit jaar nog steeds een hoogtepunt maar in een ander jasje….

Online: 15 september – Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO)
Vaste peiler op het evenement is de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (voorheen Nationaal Zakenauto Onderzoek) dat sinds 2009 wordt uitgevoerd. Het NZMO onderzoekt zakelijke mobiliteit in Nederland en geeft inzicht in wensen en eisen, maatregelen en gedrag(sveranderingen), toetst actuele thema’s en heeft voorspellende waarde. Alles vanuit het perspectief van de reiziger én van de werkgever. In 2020 is gekozen voor een opzet waarbij wordt ingezoomd op de mobiliteitsbehoefte vóór corona, nu en de verwachtingen over 6 maanden. De verrassende resultaten en trends worden door Eric Vousten van VMS | Insight gepresenteerd. 

Partners NZMO

Tijdens het online event op 15 september vanuit de ProMedia Studio zal er door experts uit de automotive en OV sector onder leiding van Eric Vousten van VMS | Insight en Michael van Wijngaarden, adjunct hoofdredacteur Automobiel Management, dieper worden ingegaan op de resultaten van de eerste twee metingen en de trends.

Online & live: 16 september – Uitreiking awards
Vanwege de beperkende maatregelen kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met een klein aantal automotive professionals live vieren. Een intiem diner, de bekende chefkok Peter Lute, de bijzondere locatie Explore by Lute, verrassend entertainment, inspirerende sprekers en als hoogtepunt de uitreiking van de awards, zijn de ingrediënten om deze avond onvergetelijk te maken. De presentatie is in handen van Odiel Mennink, eigenaar van FemmeFrontaal/Daily Drive Media en frontvrouw in de automotive branche.

Wilt u geselecteerd worden voor één van de 75 VIP plaatsen tijdens het live event op 16 september? Houd de website in de gaten want binnenkort kunt u zich aanmelden!
Mocht u niet geselecteerd zijn, dan ontvangt u uiteraard de link om de bekendmaking van de winnaars via livestream te volgen en hopen wij u volgend jaar weer te mogen ontvangen op een mooie locatie samen met al uw branchegenoten.

Sponsors