AM Driving Business Awards 2020

AM Driving Business Awards is hét branchefeest van het jaar voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers. Een jaarlijks hoogtepunt voor de automotive branche waar u elkaar in een ongedwongen sfeer kunt ontmoeten en kennis delen. Vaste peiler op dit evenement is de presentatie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek dat in samenwerking met RDC en VNA wordt uitgevoerd. En uiteraard worden de Zakenauto, Bestelauto en de beste Nieuwkomer verkozen. Wilt u er de komende editie bij zijn? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Partners

En de winnaars zijn….terugblik 2019

Volkswagen Polo verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2020

Tijdens het feestelijke AM Driving Business Awards event is de Volkswagen Polo uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2020. In de zakenautowereld neemt hij door zijn volwassen techniek en -comfort in toenemende mate de rol over van de Golf. Ook voor het snelgroeiende aantal werknemers met een ‘mobiliteitsbudget’ is hij – vaak via Private Lease – een gewilde keuze.

Lees meer

Tesla Model 3: Beste Nieuwkomer 2020

Naast de Zakenauto van het Jaar is er traditioneel ook een speciale onderscheiding voor het aanstormend talent in de zakenautowereld. De daarvoor genomineerde zakenauto’s zijn veelbelovende nieuwe modellen die nog te kort in ons land zijn om zich op de vereiste langere termijn in de praktijk te bewijzen.
De winnaar van de belofteprijs ‘Beste Nieuwkomer 2020’ is de elektrische Tesla Model 3.

Lees meer

Citroën Jumpy is Bestelauto van het Jaar 2020

De Citroën Jumpy neemt het stokje over van zijn halfbroer Peugeot Expert en is uitgeroepen tot de Bestelauto van het Jaar 2020. Het is voor de eerste keer sinds de start van de verkiezing in 1990 dat Citroën deze Nederlandse onderscheiding voor bestelauto’s krijgt.

Lees meer

Sponsors