InnStyle, Maarssen

 

Wilt u weten wat ik in mijn garage heb staan? Kom 25 september naar het event en ik vertel het u!

Jort Kelder

Driving Business Awards is hét branchefeest van het jaar! De genodigden bestaan voor het overgrote deel uit directeuren en senior managers uit de wereld van fleet; lease, auto importeurs en dealer(holding)s en de toeleverende bedrijven uit de sectoren personen- en bestelauto’s. Het evenement heeft een feestelijke sfeer en een hoog netwerkgehalte. Vaste peiler op dit evenement is de presentatie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek.

Hoe trouw zijn zakelijke rijders gebleven aan hun merk? Drijven de verwachtingen tussen berijders en wagenparkbeheerder in 2019 nog verder uit elkaar – of groeien ze juist weer naar elkaar toe?

Nu nog een vraag, straks een weet. En natuurlijk draaien de spotlights naar de uitreiking van de Zakenauto van het Jaar 2020. Zowel de resultaten als de zakenauto van 2020 worden bekend gemaakt tijdens het Driving Business Event 25 september aanstaande.

De jury van De Zakenauto van het Jaar 2019

Op dit moment is het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) 2019 in volle gang. En we kunnen het u nu al verklappen: de respons was nog nooit zo groot. Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). VMS | Insight voert dit onderzoek – dat de wensen en eisen van zakelijke rijders en hun werkgevers peilt – jaarlijks in opdracht van deze partners uit.

Sprekers

Sponsors