InnStyle, Maarssen

 

Maserati als Zakenauto van het Jaar?

Jort Kelder

Driving Business Awards is hét evenement voor de autobranche! Een ontmoetingsplek voor directieleden en managers uit de wereld van fleet, lease, auto-importeurs en toonaangevende dealerbedrijven alsmede toeleveranciers voor de personen- en bestelautobranche. Het evenement heeft een feestelijke sfeer en een hoog netwerkgehalte.

Hoe trouw zijn zakelijke rijders gebleven aan hun merk? Drijven de verwachtingen tussen berijders en wagenparkbeheerder in 2019 nog verder uit elkaar – of groeien ze juist weer naar elkaar toe?

Nu nog een vraag, straks een weet. En natuurlijk draaien de spotlights naar de uitreiking van de Zakenauto van het Jaar 2020. Zowel de resultaten als de zakenauto van 2020 worden bekend gemaakt tijdens het Driving Business Event 25 september aanstaande.

De jury van De Zakenauto van het Jaar 2019

Op dit moment is het Nationaal Zakenauto Onderzoek (NZO) 2019 in volle gang. En we kunnen het u nu al verklappen: de respons was nog nooit zo groot. Het Nationaal Zakenauto Onderzoek is een initiatief van Automobiel Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). VMS | Insight voert dit onderzoek – dat de wensen en eisen van zakelijke rijders en hun werkgevers peilt – jaarlijks in opdracht van deze partners uit.

Sprekers

Sponsors